Multimedia

Dariusz Wójcik - jabłka i cydry w kuchni polskiej

Dariusz Tadeusz Wójcik, kulinarny opiekun ponad setki polskich hoteli, cydr pokochał w NRD i Hiszpanii, i już mu tak zostało...
OGLĄDAJ

Kamila Jankowska – co ci powie szkółkarz

Kamila Jankowska z firmy Jankowski i Syn (http://www.szkolki.com/) dostarczającej materiał szkółkarski na całą Europę i nie tylko, zna tematykę sadownictwa od podszewki. Bolączki także – za dużo jabłek przemysłowych, za mało poszukiwanych deserowych...
OGLĄDAJ

II Konferencja Producentów Cydrów Rzemieślniczych "Restauracja i cydrownia w jednym - czy taki koncept się sprawdza?"

"Restauracja i cydrownia w jednym - czy taki koncept się sprawdza?" - rozmowa z Agatą i Michałem Ponikowskimi (współwłaścicielami restauracji, cydrowni i pensjonatu Tabun) zarejestrowana podczas II Konferencji Producentów Cydrów Rzemieślniczych online z 29 listopada 2020 roku...
OGLĄDAJ

II Konferencja Producentów Cydrów Rzemieślniczych "Dopuszczalne formy reklamy i promocji cydru"

"Dopuszczalne formy reklamy i promocji cydru" - prelekcja prawnika, Radosława Fronia (Paragraf w Kieliszku, Prawo Alkoholowe) zarejestrowana podczas II Konferencji Producentów Cydrów Rzemieślniczych online z 29 listopada 2020 roku...
OGLĄDAJ

II Konferencja Producentów Cydrów Rzemieślniczych "Sad cydrowy: odmiany i uprawa jabłoni"

"Sad cydrowy: odmiany i uprawa jabłoni" - rozmowa z Kamilą Jankowską (ekspertem sadownictwa firmy Jankowski&Syn) zarejestrowana podczas II Konferencji Producentów Cydrów Rzemieślniczych online z 29 listopada 2020 roku...
OGLĄDAJ