Multimedia

II Konferencja Producentów Cydrów Rzemieślniczych "Restauracja i cydrownia w jednym - czy taki koncept się sprawdza?"

"Restauracja i cydrownia w jednym - czy taki koncept się sprawdza?" - rozmowa z Agatą i Michałem Ponikowskimi (współwłaścicielami restauracji, cydrowni i pensjonatu Tabun) zarejestrowana podczas II Konferencji Producentów Cydrów Rzemieślniczych online z 29 listopada 2020 roku...
OGLĄDAJ

II Konferencja Producentów Cydrów Rzemieślniczych "Dopuszczalne formy reklamy i promocji cydru"

"Dopuszczalne formy reklamy i promocji cydru" - prelekcja prawnika, Radosława Fronia (Paragraf w Kieliszku, Prawo Alkoholowe) zarejestrowana podczas II Konferencji Producentów Cydrów Rzemieślniczych online z 29 listopada 2020 roku...
OGLĄDAJ

II Konferencja Producentów Cydrów Rzemieślniczych "Sad cydrowy: odmiany i uprawa jabłoni"

"Sad cydrowy: odmiany i uprawa jabłoni" - rozmowa z Kamilą Jankowską (ekspertem sadownictwa firmy Jankowski&Syn) zarejestrowana podczas II Konferencji Producentów Cydrów Rzemieślniczych online z 29 listopada 2020 roku...
OGLĄDAJ

II Konferencja Producentów Cydrów Rzemieślniczych "Jak dobieram alkohole do restauracji i na mój stół"

"Jak dobieram alkohole do restauracji i na mój stół" - rozmowa z Kamilą Dzierżawska (Head Sommelier w Baron The Family) zarejestrowana podczas II Konferencji Producentów Cydrów Rzemieślniczych 29 listopada 2020 roku...
OGLĄDAJ

II Konferencja Producentów Cydrów Rzemieślniczych "Marketing jest najważniejszy. O marketingu alkoholi"

"Marketing jest najważniejszy. O marketingu alkoholi" - prelekcja Jurka Gibadło (browar Brokreacja, blog Jerry Brewery) zarejestrowana podczas II Konferencji Producentów Cydrów Rzemieślniczych 29 listopada 2020 roku...
OGLĄDAJ